Emanuela

laborator de prajituri

Magazin

Descriere

Cred că știți cu toții expresia „Dulce ca o Savarină”, ei bine, Savarina are fanii ei, care „nu o dau pe nicio altă prăjitură”.

Ingrediente:

Făină de grâu – 30g, Apă – 24g, Frişcă vegetală – 20g, ( apă,ulei vegetal total hidrogenat de palmier, zahăr, stabilizatori E420i,

E460i, E466, emulsifianţi E 472b, E472e, E322, proteină din lapte, arome, corectori de aciditate E340, E331,sare, colorant

E160a), Smântână pentru frișcă – 10g (smântână, stabilizator: caragenan E407), Zahăr alb – 10g, Ulei de floarea soarelui – 5g,

Drojdie proaspătă – 0.50g, Esență de rom – 0.50g, ( apă demineralizată, solvent: propilengicol 15% E1520, aromă de rom, agenţi

de îngroşare : gumă arabică E414 , gumă xantan E 415, conservant : benzoat de sodiu E211).

Informații nutriționale 100g

Valoare Energetică (kJ/kcal): 1151 / 274.6, Grăsimi (g): 14.1 din care: Acizi grași saturați (g) 8.1, Glucide (g): 33.5 din care: Zaharuri

(g): 10.7, Proteine (g): 4, Sare (g): 0.1

Alergeni

Conține: Gluten, Lapte

Poate conține urme de: Soia