Emanuela

laborator de prajituri

Termeni & Condiții

Laborator Emanuela, SC.ALEOMI LAB.SRL, înregistrată cu nr. J26/1258/2018, RO39775436, cu sediul în Târgu Mureș, str. Ciucului, nr. 12, se ocupă cu comercializarea prăjiturilor si torturilor care sunt preparate respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege. Putem elibera, la cerere, certificat de conformitate pentru produsele fabricate.

Acești Termeni și Condiții reglementează relația comercială dintre www.laboratoremanuela.ro și client, cu privire la vânzarea online de către www.laboratoremanuela.ro clientului, a produselor menționate pe acest site. Prin plasarea comenzii, clientul acceptă automat prevederile acestor Termeni si Condiții.

 

Condiții de Procesare și Livrare a Comenzii

Pentru a comanda un tort trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

– Torturile standard: Comenzile trimise astăzi, până la ora 16 pot fi livrate mâine, iar comenzile trimise după ora 16 pot fi livrate poimâine (Exemplu: o comandă trimisă Luni până la ora 16 se livrează în cursul zilei de Marți, iar o comandă trimisă Luni după ora 16, se livrează în decursul zilei de Miercuri.)

– Torturile personalizate, în special cele cu pastă de zahăr și cele care au anumite figurine, se comandă cu cel puțin 7 zile înainte. Anumite figurine necesită un timp de realizare mai mare, iar astfel de torturi trebuie comandate cu o săptămână înainte. Comenzile de torturi personalizate se iau doar telefonic, sau în una dintre cofetăriile noastre din Târgu Mureș.

ATENȚIE! Unele figurine din pastă de zahăr pot conține anumite bețe, sârme, pentru susținere. Aceste figurine au preț separat, în plus față de prețul tortului/kg.
Unele torturi cu etaj pot conține bețe sau paie de susținere și un disc de carton între etaje.

Livrarea produselor se face în următorul interval: Luni-Sâmbătă de la 10:00-16:00.

Livrările se fac pe raza orașului Târgu Mureș și în zonele limitrofe Corunca, Sângeorgiul de Mureș, Livezeni, Cristești, Ungheni, Sâncraiul de Mureș, Nazna, Remetea, Voiniceni, Sântana.

Dacă nu doriți livrarea produselor acasă, acestea se pot ridica din Cartierul Unirii, str. Ciucului, nr. 12 sau din Cartierul Tudor, B-dul Pandurilor, nr. 114-116.

Pentru comenzile de peste 100 lei, transportul este gratuit, iar pentru comenzile de până în 100 lei, taxa de transport este de 15lei / comandă.

Comanda plasată online este considerată acceptată doar după ce ați fost contactat telefonic de către unul dintre colegii noștri.

Plata se poate face online cu cardul, cash sau cu card la livrare sau cash sau cu card la ridicarea din cofetării.

Produsele vor fi însoțite de bon sau factură, reprezentând valoarea acestora.

Dacă livrarea produselor se face la un restaurant și e nevoie de Declarație de conformitate, vă rugăm să ne informați de acest lucru încă de la plasarea comenzii.

Pentru comenzile de torturi personalizate, sau de peste 30 felii, se percepe un avans de 30% din valoarea aproximativă a comenzii. Avansul este o sumă achitată cu titlu de garanție, iar în cazul în care, din diferite motive doriți să renunțați la comandă, suma nu se returnează, însă vă oferim posibilitatea de a achiziționa produse de valoarea garanției.

 

Important!

– Există o marjă de gramaj de +/- 15% din gramajul estimat al tortului.– Prețurile exprimate în comanda torturilor/ prăjiturilor nu acoperă servicii suplimentare precum felierea torturilor și servirea prăjiturilor. Aceste servicii le putem oferi contra cost, la solicitarea clientului.

– În cazul zilelor (perioadelor) cu un număr foarte mare de comenzi, precum și a celor în care condițiile de trafic sau meteo îngreunează procesul de livrare, ne rezervăm dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de întârzieri, care nu țin de voința si posibilitățile noastre, SC.ALEOMI LAB.SRL, nu poate fi trasă la răspundere.

– Produsele noastre sunt preparate respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege, astfel garantăm parametrii de calitate pe perioada de valabilitate a produselor, strict în cazul respectării condițiilor de depozitare și transport specifice. (temperaturi de 4-8 grade Celsius, valabilitate 48 sau 72 ore – depinde de produs). După livrarea sau predarea produselor SC. ALEOMI LAB.SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru niciun fel de alterare, deteriorare sau modificare adusă de către terți.

– ALERGENI: În laboratorul nostru se folosesc ingrediente cu potențial alergen: lapte și preparate din lapte, ouă, gluten, fructe cu coajă lemnoasă. În cazul în care ne solicitați produse fără unul sau mai multe dintre aceste ingrediente, facem tot posibilul să limităm riscul contaminării. Obligația dumneavoastră este să ne anunțați dacă suferiți de anumite alergii.

 

Anularea Comenzii

Comenzile de torturi standard se pot anula cu 48 de ore înainte de ridicarea comenzii.Comenzile de torturi personalizate se pot anula cu 4 zile înainte. În cazul în care anulați comanda după ce tortul a intrat în procesul de producție, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la plasarea comenzii.

 

Condiții de Plată

În schimbul vânzării produsului, clientul va plăti către www.laboratoremanuela.ro, în funcție de produsul comandat, prețul acestuia, menționat pe site (prețurile conțin TVA), sau prețul agreat de comun acord la confirmarea telefonică a comenzii plasate online.